1
CÉGBEMUTATÓ
ALAPANYAGOK
BÚTORKELLÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
LETÖLTÉSEK
 
 
   
     
   

 
 

Laminált forgácslapok

A laminált forgácslap vagy laminált lap, egy vagy mindkét oldalán papírlaminátummal (aminoplaszt alapú műgyantával átitatott dekor-papírtermék) bevont, sima vagy mélynyomott felületű, dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag (bútorlap).

Hordozóanyag: síkpréselt, finomfelületű natúr faforgácslap
 
Legfőbb beszállítónk, a több mint 70 éves múlttal rendelkező szombathelyi Falco forgácslap gyár 2007 óta tartozik a Kronospan csoporthoz, a világ piacvezető faipari laptermék gyártó vállalkozásához. A cégcsoport az átvétel óta több nagymértékű beruházással elérte, hogy a Falco termékei, mind a minőség, mind a design tekintetében, megfeleljenek a kor elvárásainak.

Nehezen képzelhető el, hogy a hozzánk látogatók nem találnak kedvükre való bútorlapot. Különböző vastagságokban közel 100 Falco dekort tartunk raktáron, továbbá több mint 130 féle Kronospan bútorlapot tudunk rövid szállítási határidővel biztosítani. 

 

FALCO laminált faforgácslapok
FALCO tükörfényes laminált faforgácslapok
Kronospan laminált faforgácslapokÜgyfélkapu
Nézzen be hozzánk!
ok
Hírek, akciók
LETÖLTÉSEK
ÁSZF
 
 
© 2013. Nypan Kft. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben www.ysolutions.hu Facebook