1
CÉGBEMUTATÓ
ALAPANYAGOK
BÚTORKELLÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
LETÖLTÉSEK
 
 

Gardrób rendszerek

A Forest gardrób programja megoldást kínál arra, hogy a holmikat praktikusan, helyet kihasználva és kényelmesen elhelyezhessük.
Tartókosarak, kihúzható keretek, rudak és különböző tárolók amiket megtalál a kínálatban.

 
 
 

Nevato állványrendszer - Minimalizmus a gardróbban

A Nevato egy alumínium csövekből összeállítható állványrendszer, a csomópontokban az alumínium színnel harmonizáló műanyag idomokkal. Az állványok kialakítása igen sokféle lehet. Képezhetünk belőlük különböző hosszúságú lábakat, és a szerkezet rögzítését a falhoz, vagy hátlaphoz is megoldhatjuk egy másik idommal.
A poctartó műanyag elemek kisebb szekrényelemek rögzítésére is alkalmasak, így fiókos elemeket is, sőt szükség esetén asztallapokat is beépíthetünk a segítségükkel, ami a termék sokoldalúságát bizonyítja. A gardróbok elengedhetetlen részei, a vállfatartó rudak akárhol elhelyezhetők a rendszerben a rúdtartó adapter segítségével.
Az alumínium csövek a kívánt méretnek megfelelően vághatók, vagy egy idom segítségével toldhatók. Ez utóbbira ritkán van szükség, a három rendelkezésre álló csőhozz (1100, 2200, 2700 mm) a legtöbb igényt kielégíti.

A termékkatalógusok és egyes termékek műszaki adatlapja letölthető a jobb oldali Letöltések menüsor alatt.Ügyfélkapu
Nézzen be hozzánk!
ok
Hírek, akciók
LETÖLTÉSEK
- Gardróblift műszaki lap
- Nadrágtartó műszaki lap
- Teleszkópos cipőtartó műszaki lap
- Forest - Gardrób program
- Forest - Nevato állványrendszer
ÁSZF
 
 
© 2013. Nypan Kft. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben www.ysolutions.hu Facebook