1
CÉGBEMUTATÓ
ALAPANYAGOK
BÚTORKELLÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
LETÖLTÉSEK
 
 
Adja le lapszabászati megrendelését online, így a gyorsabb ügyintézés és a kedvezményes ár mellett azt is biztosítjuk, hogy a megjegyzés rovatban feltüntetett információk az egyes darabokra ragasztott címkéken is megjelennek, így könnyebb és gyorsabb lesz az alkatrészek összeválogatása az összeszerelés során!

Élzárás

A mai kor igényeinek megfelelő bútoralkatrészek elengedhetetlen jellemzője a jó minőségű élzárás! Az élmarásnak, és a minőségi poliolefin ragasztóanyagoknak köszönhetően, a NYPAN által gyártott bútoralkatrészeket a minimális ragasztási fuga, erős, tartós kötésű élzárás jellemzi.
A tartósság és a jobb vízállóság elengedhetetlen feltétele, hogy a ragasztási felület zárt legyen, azaz ne legyenek olyan pontok, ahová nem került ragasztó. Így azonban előfordulhat, hogy az élekről a lapfelületre is kerül ragasztó, ami csúnya foltokat hagy. Az általunk készített bútoralkatrészek ragasztási felülete zárt, azonban az élzáró gépre telepített speciális rendszernek köszönhetően lapfelületeik tiszták, éleik polírozottak, így jóval kevesebb tisztítást, utómunkát igényelnek, mint a hagyományos berendezéseken gyártott termékek.
A fehér vagy nagyon világos lapok élzárásának esztétikai megjelenését javítja a fehér színű ragasztóanyag használata (külön kérésre).
A fokozott hőállósági és vízállósági igények esetén (pl. konyhában, fürdőben) ajánljuk a poliuretán ragasztóanyaggal történő élzárást. Ez a ragasztóanyag csak különleges technológiával dolgozható fel, melyre a NYPAN Kft. berendezései alkalmasak.

Munkadarab
 
Max. hossza: 4200 mm
Max. vastagsága: 60 mm
Min. szélessége: 70 mm
Max. éllécvastagság: 20 mm
(alapanyagtól függően ez változhat)

A szabászati megrendelőlapot letöltheti a jobb oldali Letöltések menüsor alól, és e-mailben továbbíthatja a rendeles@nypan.hu, vagy az info@nypan.hu címre.Ügyfélkapu
Nézzen be hozzánk!
ok
Hírek, akciók
LETÖLTÉSEK
- Lapszabászati megrendelőlap 2015-től
- Lapszabászati megrendelőlap kitöltési útmutató 2015-től
ÁSZF
 
 
© 2013. Nypan Kft. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben www.ysolutions.hu Facebook