1
CÉGBEMUTATÓ
ALAPANYAGOK
BÚTORKELLÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
LETÖLTÉSEK
 
 
Adja le lapszabászati megrendelését online, így a gyorsabb ügyintézés és a kedvezményes ár mellett azt is biztosítjuk, hogy a megjegyzés rovatban feltüntetett információk az egyes darabokra ragasztott címkéken is megjelennek, így könnyebb és gyorsabb lesz az alkatrészek összeválogatása az összeszerelés során!

Lapszabászat

Modern Holzma gyártmányú táblafelosztó lapszabász gépeinkkel kiváló vágásminőséggel, garantált méretpontossággal dolgozzuk fel a megrendeléseket. A légpárnás asztalnak köszönhetően a lapok sérülésveszélye is minimális.
Jelenleg Vas megye, illetve Szombathely legmeghatározóbb bútorlapszabászati üzemével rendelkezünk.
A honlapunkról letölthető megrendelőlappal lehetőséget biztosítunk arra, hogy vevőink rendeléseiket elektronikus úton adják le. Ennek a gyorsabb ügyintézés és a kedvezményes ár mellett az is előnye, hogy a megjegyzés rovatban feltüntetett információk az egyes darabokra ragasztott címkéken is megjelennek, így könnyebb, gyorsabb lesz az alkatrészek összeválogatása az összeszerelés során.
Nagy darabszámú, azonos alkatrészek megrendelése esetén, a táblafelosztó gépeinken lehetőség van arra, hogy több lapot szabjunk le egyszerre. Ezzel a módszerrel gyorsítjuk a munkavégzést és csökkentjük a költségeket.

Munkadarab
 
Max. hossza: 3800 mm
Max. mélysége: 3800 mm
Max. vastagsága: 75 mm


A szabászati megrendelőlapot letöltheti a jobb oldali Letöltések menüsor alól, és e-mailben továbbíthatja a rendeles@nypan.hu, vagy az info@nypan.hu címre.Ügyfélkapu
Nézzen be hozzánk!
ok
Hírek, akciók
LETÖLTÉSEK
- Lapszabászati megrendelőlap 2015-től
- Lapszabászati megrendelőlap kitöltési útmutató 2015-től
ÁSZF
 
 
© 2013. Nypan Kft. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben www.ysolutions.hu Facebook