1
CÉGBEMUTATÓ
ALAPANYAGOK
BÚTORKELLÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
LETÖLTÉSEK
 
 
     
         
     
         
     
         
         
         
         

Munkalapok és asztallapok

A munkalapok hordozóanyaga síkpréselt, finomfelületű faforgácslap. A színoldal bevonó anyaga HPL vagy CPL laminátum, az alsó oldalaké pedig ellenhúzó papír. Az elülső hosszanti élek, alul és felül R sugárral lekerekített profiljára a laminátumot postforming technológiával hajlítják rá. A hátsó hosszanti élt papírfólia zárja.
Közismert, klasszikus munkafelületek a konyhában a laminált munkalapok. Különböző vastagságban éppen úgy felhasználhatóak ablakpárkánynak, hátfalburkolatnak, mosóasztalnak, mint a bútorgyártásban. A dekorválaszték éppen olyan széles, mint felhasználási lehetőségei.
A modern nyomtatási eljárásoknak köszönhetően fantáziadús dekorok vagy természethű másolatok jönnek létre, melyek az egyedi felületi szerkezettel egybekötve magas értéket közvetítenek. A termékskála az egyszínű, sima felületektől kezdve egészen a strukturált és nyomott kőutánzatokig terjed.
Termékkínálatunkból természetesen az alumínium élprofilok és lezáró profilok sem hiányozhatnak. A munkalap vasalásokat a Bútorkellékek-->Bútorszerelvények--> Összehúzó szerelvények menüben találja.

Kérjük, válasszon az alábbi gyártók termékei közül:

FALCO munkalapok és asztallapok
Duropal munkalapok és asztallapok
EGGER munkalapok és asztallapok
MAX (Fundermax) munkalapok és asztallapok
Avato munkalapok és asztallapok
Kronospan munkalapok és asztallapokÜgyfélkapu
Nézzen be hozzánk!
ok
Hírek, akciók
LETÖLTÉSEK
- Avato- Munkalap katalógus
- Duropal- Munkalap katalógus
- Kronospan- Munkalapok
- Lechner- Ápolási útmutató
ÁSZF
 
 
© 2013. Nypan Kft. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben www.ysolutions.hu Facebook