NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

Korona-vírus

Tisztelt Partnereink!

A Korona-vírus megjelenése és terjedése kapcsán kérjük az alábbiak betartását, figyelembevételét vásárlásaik és megrendeléseik leadása során.

1./ Kérjük amennyiben lehetséges minimalizálják a zárt üzlettérben eltöltött időt és amennyiben Ön lázas beteg, úgy halassza későbbre vásárlását.

2./ Kérjük a bolti dolgozóinkkal való kommunikáció során a minimum 1 méter távolság megtartását, illetve minden szokásos üdvözlési formák – pl. kézfogás – és fizikai érintkezés mellőzését.

3./ Lapszabászati rendeléseinek leadására kérjük részesítse előnyben az elektronikus csatornákat és használja a rendeles@nypan.hu e-mail címet.

4./ A raktári áruátvétel során kérjük a gépjárművük 1 méteres körzetén kívül csak különösen indokolt esetben tartózkodjanak. A raktárosok az autóknál veszik át a termék kiadásához szükséges bizonylatokat, ehhez Önöknek nem kell kiszállnia, se elhagynia járművét! A bizonylaton megjelölt árukat a szállítójármű mellé készítik, de a berakodásban nem vehet részt! A raktárba vásárlónak belépni szigorúan tilos, ott csak a raktári dolgozók mozoghatnak.

5./ Cégünk teljes kapacitással dolgozik, ugyanakkor a lapszabászati rendelések teljesítése és a termékek beszerzése esetén az esetleges beszállítói fennakadások határidő csúszást okozhatnak.

6./ A kormányzati vészhelyzeti rendelkezésekből adódó események hatására bekövetkező esetleges vállalási határidős késedelmekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Ebből adódó kárigényt nem fogadunk el.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Cégünk mindaddig áll az Önök rendelkezésére, amíg ez nem ütközik bármilyen kormányzati vészhelyzeti rendelkezéssel.
 
 
Az Ön Nypan csapata