1
CÉGBEMUTATÓ
ALAPANYAGOK
BÚTORKELLÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
LETÖLTÉSEK
 
 
Adja le lapszabászati megrendelését online, így a gyorsabb ügyintézés és a kedvezményes ár mellett azt is biztosítjuk, hogy a megjegyzés rovatban feltüntetett információk az egyes darabokra ragasztott címkéken is megjelennek, így könnyebb és gyorsabb lesz az alkatrészek összeválogatása az összeszerelés során!

CNC megmunkálás

A Homag és Weeke gyártmányú CNC gépeinkkel precízen és költséghatékonyan vállaljuk a különböző kontúrmarások, furatolások, cnc marások elkészítését. Berendezésünkkel kiváló minőségben végezzük az íves alkatrészek élzárását is. A gyorsabb helyszíni szerelés érdekében lehetőséget biztosítunk a különböző korpuszösszehúzó és egyéb bútorvasalatok helyeinek kimarására, vagy az olyan megmunkálásokra, mint például a munkalap összemarás, hátfal falcolás, redőnysín nútolás, stb.

Munkadarab

Max. hossza:
- bármilyen megmunkálás: 6000 mm
- csak kontúrmarásnál: 6175 mm
Max. mélysége:
- bármilyen megmunkálás: 1700 mm
- csak kontúrmarásnál: 1850 mm
- csak élzárással: 1775 mm
Max. vastagsága:
- bármilyen megmunkálás:   60 mm  
- csak kontúrmarásnál: 300 mm (papuccsal együtt)
Min. belső sugár 90°-os élzárással:
(függ az élzáróanyagtól is):          60 mm
Max. élzáróanyag-vastagság:     3 mm

A szabászati megrendelőlapot letöltheti a jobb oldali Letöltések menü alól, és e-mailben továbbíthatja a rendeles@nypan.hu, vagy az info@nypan.hu címre.


Ügyfélkapu
Nézzen be hozzánk!
ok
Hírek, akciók
LETÖLTÉSEK
- Lapszabászati megrendelőlap 2015-től
- Lapszabászati megrendelőlap kitöltési útmutató 2015-től
ÁSZF
 
 
© 2013. Nypan Kft. Minden jog fenntartva. Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben www.ysolutions.hu Facebook