NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

Vevőkiszolgálás 2021.03.08-tól

Tisztelt Partnereink!

A Kormány 104/2021. (III. 5.) rendeletének 4.§ (2) c pontja értelmében üzletünkben és telephelyünkön azon vásárlók kiszolgálása megengedett, akik számára az általunk forgalmazott termékek beszerzése munkavégzésük alapfeltétele. Ezzel összhangban változatlan nyitvatartással várjuk mindazon partnereinket, akik vállalkozói tevékenységük, munkavégzésük céljából vásárolnak, ugyanakkor lakossági vevők kiszolgálását nem teszik lehetővé a rendelkezések.
Ugyanakkor felelős vállalkozásként cégünk számára kiemelten fontos partnereink és munkatársaink egészségének megóvása, a helyzetből adódó kockázatok minimalizálása. Ezért cégünk már korábban több ponton is alternatív lehetőségeket dolgozott ki a fizikai kontaktus mértékének minimalizálása érdekében. Kérjük Önöket mindannyiunk egészsége érdekében éljenek ezekkel a lehetőségekkel.

Rendelések leadása:
  • Vevőink a megvásárolni/megrendelni kívánt termékek listáját TELEFONON ÉS E-MAILBEN is leadhatják az utolsó pontban részletezett elérhetőségeken.
  • A tárgynapon 14.00 óráig beérkezett megrendelések aznap, ezen időponton túl érkezett megrendelések legkésőbb másnap garantáltan feldolgozásra kerülnek.
Fizetési módok:
  • Készpénzes vevőinknek a fenti csatornákon leadott megrendeléseikhez kapcsolódó számlát kollégáink előre elkészítik és amennyiben rendelkezünk az Ön e-mail címével elektronikusan előre megküldik, így lehetőségük van előre utalással rendezni a számlát, annak érdekében, hogy a bankjegyek mozgásából eredő fizikai kontaktus is elkerülhető legyen.
  • Amennyiben Ön nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, úgy továbbra is módjában áll az áru átvételekor rendeznie számláját, de kérjük ez esetben is részesítse előnybe a kártyával való fizetést.
Áru átvétele:
  • A személyes áruátvétel esetén javasoljuk, hogy egyeztessen kollégáinkkal az átvétel pontos időpontjáról, mert ebben az esetben az árut előkészítjük, lecsomagoljuk ezáltal is csökkentve a nálunk töltött idő hosszát.
  • Kiszállítás saját autónkkal: Szombathely 10 km-es körzetében az áru beérkezését követő 24 órán belül 15% felárért (max 50.000,- Ft, bruttó) házhoz szállítjuk a 30.000,- Ft-ot meghaladó megrendeléseket 8.00-15.00 között. Felhívjuk figyelmét, hogy ez esetben kizárólag átutalással tudja számláját rendezni!
Elérhetőségeink:
  • rendelések leadása a nap 24 órájában: rendeles@nypan.hu
  • termékinformáció, rendelés leadása telefonon 8.00-16.00 között:
+36 94 509407, +36 30 936 2523, +36 30 375 9542
Kérjük éljenek a fenti változások nyújtotta lehetőségekkel és amennyiben szükséges tájékoztassák erről partnereiket is.
 
 
Az Ön Nypan csapata