NYPAN Asztaloscentrum és Barkácsdiszkont

9700 Szombathely, Varasd utca 16.

NYPAN
Akciók
Ajánlatkérés
Galéria
Kapcsolat

_Módosított vevőkiszolgálás

Tisztelt Partnereink!

A NYPAN Kft a törvényi korlátozások betartásával továbbra is biztos hátteret kíván nyújtani partnereinek teljes körű szolgáltatásainak fenntartásával és feltöltött raktárkészletével.
Ugyanakkor felelős vállalkozásként cégünk számára kiemelten fontos partnereink és munkatársaink egészségének megóvása, a helyzetből adódó kockázatok minimalizálása. Ezért cégünk több ponton is alternatív lehetőségeket dolgozott ki a fizikai kontaktust mértékének minimalizálása érdekében melyeket 2020. március 30-tól vezetünk be. Mindannyiunk egészsége érdekében számítunk támogató együttműködésükre!
Rendelések leadása:
  • Vevőink a megvásárolni/megrendelni kívánt termékek listáját TELEFONON ÉS E-MAILBEN is leadhatják az utolsó pontban részletezett elérhetőségeken.
  • A tárgynapon 14.00 óráig beérkezett megrendelések aznap, ezen időponton túl érkezett megrendelések legkésőbb másnap garantáltan feldolgozásra kerülnek.
Fizetési módok:
  • Készpénzes vevőinknek a fenti csatornákon leadott megrendeléseikhez kapcsolódó számlát kollégáink előre elkészítik és amennyiben rendelkezünk az Ön e-mail címével elektronikusan előre megküldik, így lehetőségük van előre utalással rendezni a számlát, annak érdekében, hogy a bankjegyek mozgásából eredő fizikai kontaktus is elkerülhető legyen.
  • Amennyiben Ön nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, úgy továbbra is módjában áll az áru átvételekor rendeznie számláját, de kérjük ez esetben is részesítse előnybe a kártyával való fizetést.
Áru átvétele:
  • A személyes áruátvétel esetén javasoljuk, hogy egyeztessen kollégáinkkal az átvétel pontos időpontjáról, mert ebben az esetben az árut előkészítjük, lecsomagoljuk ezáltal is csökkentve a nálunk töltött idő hosszát.
  • Új szolgáltatásként Szombathely 15 km-es körzetében az áru beérkezését követő 24 órán belül 10% felárért (max 50.000,- Ft+áfa) házhoz szállítjuk a 30.000,- Ft-ot meghaladó megrendeléseket 8.00-15.00 között. Felhívjuk figyelmét, hogy ez esetben kizárólag átutalással tudja számláját rendezni!
Elérhetőségeink:
  • rendelések leadása a nap 24 órájában: rendelés@nypan.hu
  • termékinformáció, rendelés leadása telefonon 8.00-16.00 között:
+36 94 509407, +36 30 936 2523, +36 30 375 9542
Kérjük éljenek a fenti változások nyújtotta lehetőségekkel és amennyiben szükséges tájékoztassák erről partnereiket is.
 
 
Az Ön Nypan csapata